Имаме решение, че няма как да подкрепим първия мандат на ГЕРБ,

...
Имаме решение, че няма как да подкрепим първия мандат на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: Мария Габриел е много позитивно лице на ГЕРБ

Имаме решение, че няма по какъв начин да подкрепим първия мандат на ГЕРБ, в подтекста на номинацията на Мария Габриел за министър председател ще обсъдим в националните ни органи тази кандидатура. Моето персонално очакване е решението да бъде препотвърдено. Това съобщи в ефира на БНТ Йордан Терзийски от „ Продължаваме промяната “.

По думите му при последните диалози с ГЕРБ-СДС са подхванали друг метод, за осъществяване на диспути по политики с Мария Габриел. За да се прави държавно управление, би трябвало да се приказва по политики, съобщи Терзийски.

Оцени Мария Габриел като доста положително лице на ГЕРБ, а партньорство с партията е допустимо след възобновяване, катарзис, който да извървят. Не знаем обаче кой ще ръководи – дали тя или тези, които отговаряха вместо нея. Когато Бойко Борисов влезе в залата те всички се изправиха на крайници. Мислим ли, че тези хора могат да взимат решения без разрешението на Вожда “, съобщи Терзийски.

Изрази терзание, че се върви по сюжет по тематиката за прокуратурата, както и за връчването на мандатите, което е рисково за страната.

Правителство не би трябвало да се прави със запълване на кутийки и с разпределение на порции, прикани Йордан Терзийски.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР